Νόμισες ότι τα είδες όλα;

Για δες και τα ανενεργά αδελφάκια μου: Μια σουρλουλού, Αλλοπαρμένη

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2009

Η παλαβιάρα εγκαινιάζει με μαύρο...

Λέγεται ότι μια εικόνα αξίζει, όσο χίλιες λέξεις. Τo layout του ολόφρεσκου μου blog, θα σας προϊδεάσει για το τι θα συναντήσετε εδώ και θα σας βάλει στο κλίμα... για το τι τρέλα κουβαλάω!

Είμαι η παλαβιάρα και χάρηκα για τη γνωριμία ;)

Για να σας εγκλιματίσω λίγο είπα να σας παρουσιάσω ένα τεστ που φανερώνει το χαρακτήρα και εν μέρει τη σεξουλικότητα του κάθε ατόμου. Οπότε ξέρετε ήδη κάτι για μένα, αφού το δικό μου αγαπημένο χρώμα είναι το μαύρο. Μην βλέπετε στη φωτογραφία του προφίλ μου η κοπέλα φοράει άσπρο φόρεμα! Είναι για το παίξω άσπιλη. Και από την άλλη, δεν είμαι εγώ... Είπα να μην σας θαμπώσω με την ομορφιά μου και πάθετε αχρωματοψία... χι χι

Έχουμε και λέμε: ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα ρούχα που φοράμε, τα έπιπλα που διαλέγουμε για το σπίτι μας ή το αυτοκίνητό μας, φανερώνουν το χαρακτήρα μας, άρα και κάποια στοιχεία της σεξουαλικότητά μας.

Το κλειδί όμως, σ’ αυτήν την περίπτωση, είναι τα χρώματα που προτιμάμε. Όταν κοιτάξτε στα ρούχα σας ή στις αποχρώσεις που κυριαρχούν στο σπίτι σας, θα αντιληφτείτε, ότι - συνειδητά ή ασυνείδητα - επιλέγετε μια συγκεκριμένη γκάμα χρωμάτων. Ένα όμως χρώμα εμφανίζεται πιο έντονα και συχνά επάνω σας ή στους ζωτικούς σας χώρους, είναι το κυρίαρχο χρώμα και αυτό είναι το “σεξουαλικό σας χρώμα”.

Κάθε απόχρωση προδιαθέτει και για τις τάσεις που έχετε στην σεξουαλική σας ζωή. Το κάθε χρώμα, έχει τη δική του σημειολογία. Ας δούμε λοιπόν την σημασία των χρωμάτων και μέσα απ’ αυτό να γνωρίσουμε τη δική μας σεξουαλικότητα, αλλά κι αυτή των ανθρώπων γύρω μας.

ΚΟΚΚΙΝΟ
Είναι το χρώμα του πάθους και το αγαπούν κυρίως όσοι κρύβουν μέσα τους έντονο ερωτισμό. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κόκκινο μοιάζουν με μια τίγρη που είναι κλεισμένη σ’ ένα κλουβί. Οι “κόκκινοι” ερεθίζονται εύκολα και κυρίως επιδιώκουν να απολαμβάνουν μοναδικές ερωτικές στιγμές. Εάν αυτοί οι χαρακτήρες ερεθιστούν ξαφνικά, είναι πολύ δύσκολο να ελέγξουν τη φλόγα… που νιώθουν μέσα τους. Σ’ αυτήν την κατηγορία ανθρώπων οι εκρήξεις θυμού είναι συχνό φαινόμενο και οι φαντασιώσεις τους είναι ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι για το “εγώ” τους.

ΚΙΤΡΙΝΟ
Το κίτρινο χρώμα φανερώνει στοιχεία φωτεινότητας, και την τάση για δραστηριότητα και επέκταση. Συνήθως η σεξουαλικότητά αυτών των ανθρώπων είναι πολύπλευρη. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κίτρινο προσαρμόζονται εύκολα στις απαιτήσεις του συντρόφου τους και δύσκολα αποφασίζουν ν’ αναλάβουν πρωτοβουλίες. Περιμένουν ώσπου να γίνει το πρώτο βήμα από τον άλλο. Δύσκολα απολαμβάνουν το sex, αλλά δεν αρνούνται τον έρωτα.

ΡΟΖ
Οι άνθρωποι που αγαπούν το ροζ, αποφεύγουν τα «βαθιά νερά» που οδηγούν στην ουσιαστική και ώριμη ερωτική ζωή. Οι “ροζ” γυναίκες, συνήθως είναι γεννημένες για να βασανίζουν τους συντρόφους τους. Έχουν μια έντονη τάση να προβάλλουν την ενίοτε ανύπαρκτη σεξουαλικότητά τους, σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα αισθήματα μίσους που μπορεί ναι νιώθουν για τους άντρες. Από την άλλη πλευρά, οι αρσενικοί “ροζ”, λατρεύουν το παιχνίδι της πολιορκίας του γυναικείου φύλλου. Συγκεντρώνουν μοιραία το ενδιαφέρον των γυναικών, αλλά συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια “πιστός”.

ΜΟΒ
Οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το χρώμα, συνήθως δύσκολα συνεργάζονται τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στις διαπροσωπικές τουςσχέσεις. Δεν είναι τυχαίο, που οι άλλοι γύρω, τους θεωρούν υπερφίαλους ή «ξερόλες». Η “μοβ” γυναίκα, έχει συνήθως ισχυρή και συγκροτημένη προσωπικότητα. Εάν ο σύντροφός της καταφέρει να την κερδίσει πείθοντάς την για την αξία του, τότε αυτή μεταβάλλεται σε παντοδύναμο φρουρό της σχέσης τους, προσαρμόζοντας ανάλογα και την συμπεριφορά της. Για τους άντρες “μοβ” από την άλλη, ο έρωτας είναι κάτι σαν το αναγκαίο κακό που λέγεται ”δουλειά”. Κυρίαρχο θέμα γι’ αυτούς, είναι η προσωπική τους εξυπηρέτηση και ικανοποίηση.

ΜΑΥΡΟ
Το χρώμα αυτό αντιπροσωπεύει την δύναμη και τον πάθος. Οι “μαύροι” μπορεί να μοιάζουν με τους “κόκκινους”, έχοντας κοινό σημείο αναφοράς την έντονη σεξουαλικότητα. Στην ουσία όμως, έχουν ουσιαστικές διαφορές. Βαθιά μέσα τους, μπορεί να κρύβονται και στοιχεία σαδισμού ή και μαζοχισμού. Εξαιτίας λοιπόν αυτών των χαρακτηριστικών, μπορεί και να φτάσουν να κάνουν έρωτα χωρίς να βάζουν όρια. Αν και στην πρώτη ματιά μπορεί να φανούν κάπως ντροπαλοί, κάνοντας έρωτα εμφανίζουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Υπάρχουν τολμηροί χαρακτήρες και στα άλλα χρώματα, όμως μόνο αυτοί - κάνοντας έρωτα - καταφέρνουν να εκπλήξουν τόσο πολύ τους συντρόφους τους.

ΠΡΑΣΙΝΟ
Το χρώμα της φύσης, προδιαθέτει για εμπιστοσύνη. Γι 'αυτό ο σύντροφός σας, αν του αρέσει το πράσινο, σημαίνει ότι είναι ο κατάλληλος για σας. Η σεξουαλικότητα των ανθρώπων αυτών, χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και ζωντάνια. Οι “πράσινες” γυναίκες είναι συνήθως αφοσιωμένες στη σχέση τους. Αν και έχουν ανομολόγητα πάθη, καταφέρνουν να μην τα δείχνουν στους άλλους. Οι “πράσινοι” άντρες, έχουν πολύ συχνά ακατανόητες συμπεριφορές που συνήθως εντυπωσιάζουν τις γυναίκες γύρω τους.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το χρώμα, έχουν ερωτικές ανησυχίες. Κατά κανόνα, θεωρούν ότι η ερωτική πράξη είναι ένα έργο που είναι γραμμένο αποκλειστικά γι’ αυτούς. Τα γλυκόλογα και οι επινοήσεις τους, κάνουν την ερωτική πράξη συναρπαστική, αν και μερικές φορές μπορεί να υπερβάλουν με θεατρινισμούς. Έτσι είναι ικανοί για το καλύτερο, αλλά μαζί τους θα πρέπει να έχεις και τον φόβο για το χειρότερο.

ΚΑΦΕ
Αν σας αρέσει αυτό το χρώμα, είστε ένας θησαυρός για τους συντρόφους σας. Οι άνθρωποι αυτοί, είναι συνήθως ζεστοί και ευαίσθητοι και διακριτικοί. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες, είναι ζεστοί και ρομαντικοί. Η ανάγκη τους για έρωτα διαρκεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Θέλουν διαρκώς να αγκαλιάσουν τρυφερά τους συντρόφους τους, τους μαγεύουν οι στιγμές μπροστά στο τζάκι, να περπατούν αγκαλισμένοι στην βροχή ή στην παραλία. Εάν όμως κάποια σας λέξη ή πράξη, διαταράξει αυτήν τους την νιρβάνα, σε δευτερόλεπτα μπορούν να το κάνουν “κόλαση”.
- Και δεν το είχα για σεξουαλικό χρώμα...

ΓΚΡΙ
Είναι κυρίως το αγαπημένο χρώμα των αναποφάσιστων ανθρώπων. Η ερωτική πράξη γι’ αυτούς, δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερα συγκινητικό. Οι άντρες, βασικά κάνουν έρωτα για να ικανοποιηθούν και μοιραία γι' αυτούς το sex, είναι απλά ένα μέσο που εξυπηρετεί το σκοπό τους. Οι γυναίκες σπάνια συμμετέχουν στο παιχνίδι της σεξουαλικής πράξης και επιδιώκουν κυρίως μόνο την δική τους ευχαρίστηση. Κάνουν έρωτα με σκοπό την εγκυμοσύνη ή για να ευχαριστήσουν τυπικά τους συντρόφους τους.

ΜΠΛΕ
Οι θιασώτες του μπλε, είναι κατά κανόνα υπέροχοι σύντροφοι. Στην καρδιά τους και στις συμπεριφορές τους κυριαρχεί η αγάπη για τον άνθρωπο που είναι δίπλα τους και τους αρέσει να την προσφέρουν απλόχερα. Η ερωτική πράξη αποτελεί γι’ αυτούς μια μορφή τέχνης και την αντιμετωπίζουν σαν καλλιτέχνες. Οι “μπλε” άντρες μοιάζουν με τους πιανίστες, κάνουν έρωτα κομψά όπως παίζουν ένα κλασικό κομμάτι στο πιάνο. Οι “μπλε” γυναίκες ξέρουν να δίνουν και να απολαμβάνουν την ερωτική πράξη.

ΑΣΠΡΟ
Ναι σωστά, το χρώμα της αγνότητας και γι' άλλους της αθωότητας! Όμως, οι άνθρωποι που τους αρέσει το άσπρο προτιμούν να κοιμηθούν με τους συντρόφους τους παρά να κάνουν έρωτα. Στη φύση τους, κυριαρχεί κυρίως η συντηρητικότητα. Ακόμα και το γαλλικό φιλί, για τους “άσπρους”, είναι ένα καθαρά ανήθικο φιλί. Προτιμούν να κάνουν έρωτα στα σκοτεινά. Το sex γι αυτούς, είναι μια δουλειά της νύχτας... Οι γυναίκες συνήθως βγάζουν τα ρούχα τους κρυφά, κάτω από το βάρος της ντροπής γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.
.
Είμαι η παλαβιάρα και τελείωσα τις συστάσεις και την παρουσίασή μου! Ανυπομονώ να σας γνωρίσω...

12 σχόλια:

dreamer-angel είπε...

Πέρασα για μια καλησπέρα!

Καλώς όρισες στη Blogοσφαιρα
Φιλιά

MOLEMOU είπε...

TO KOKINO POU PAEI ME OLA TO 8ELO-KALHMERA KAI KALOS SE BRIKA

Παλαβιάρα είπε...

Καλησπέρα και καλώς ορίσατε, Dreamer Αngel και Μolemou!

Θα προσπαθήσω να σας κάνω και τους δύο σας fan μου, λίαν συντόμως ;)

Σας φιλώ,

Μια παλαβιάρα - Μια σουρλουρλού - Αλλοπαρμένη

Υ.Γ. Διευκρινιστικά, αυτοί είναι οι τίτλοι των 3 blogs μου.
Εγώ είμαι μόνο Σούργελο!!! lol

Μolemou, κοινώς είσαι ερωτιάρης. Είσαι ένας από μας ;)

MOLEMOU είπε...

LESSSSSSSSSSSSSSSSSS KATI 8A KSERI ESI XA XA NA SE KALA KAI PANTA PALABOMARES NA KANEIS

Παλαβιάρα είπε...

;))))))))))))))))))))))))

VASILIKI είπε...

Μια καλησπέρα και σ' αυτό το όμορφο blog σου.
Καλή συνέχεια...

Παλαβιάρα είπε...

Nα είσαι καλά Βασιλική. Ελπίζω να σας κερδίσω...

Pesta Ola Se Mena είπε...

Καταπληκτικό!!!!!!!!!!!Δεν το περίμενα ότι θα έπεφτε μέσα τόσο πόλυ.Εύγε.

Ανώνυμος είπε...

@παλαβιαρα καλη σου μερα μολις απεκτησες μια fun ...φανατικη χαρηκα πολυ σε παω με χιλια γιατι εισαι αυτη ...που δηλωνεις καλες οι φιλοσοφιες κ οι προβληματισμοι αλλα ηθελα το κατι διαφορετικο κ αυτο εισαι εσυ!!!θα τα λεμε λοιπον πιστευω θα γινουμε φιλες εστω κ απο μακρια ειμαι στο μπλε με εκφραζει απολυτα αυτο που εγραψες φιλακια ΤΑΝΙΑ

Παλαβιάρα είπε...

Πες τα Όλα σε Μένα, καλώς όρισες! Δεν μας είπες ποιο είναι το χρώμα σου; Eγώ δήλωσα είμαι το μαύρο σε πρώτη μοίρα και σε δεύτερη το μπλε.

Τάνια, πολύ χαίρομαι που ήρθες ως φίλη, αλλά δεν ξέρω που μπορώ να σε βρω... Να περνάς για επίσκεψη :))

Παλαβιάρικα φιλάκια xxx

Ανώνυμος είπε...

@παλαβιαρα καλησπερα γυρισα κουρασμενη απο τηδουλεια κ τωρα ειδα το σχολιο σου καλως σε βρηκα λοιπον ολα θα σου τα πω σιγα ,σιγα ολα θελουν το χρονο τους οσο για το χρωμα που αγαπω ειναι δυο το μπλε κ το ασπρο πως γινεται ε? οσον αφορα την επισκεψη εναι πρακτικως αδυνατη διοτι ζω σε πολη την Ανατ.Μακεδονιας καποια στιγμη ισως κατεβω Αθηνα κ θα επικοινωνησουμε τα λεμε φιλακια Τανια. Υ.Γ.προχωρα δυναμικα...

Παλαβιάρα είπε...

Τάνια μου, μέχρι να κατέβεις στην Αθήνα, σε περιμένω εδώ για τα λέμε. Ευχαριστώ πολύ για την ψήφο σου :))