Νόμισες ότι τα είδες όλα;

Για δες και τα ανενεργά αδελφάκια μου: Μια σουρλουλού, Αλλοπαρμένη

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Η ανθρώπινη βαρβαρότητα σε όλο το μεγαλείο της...


ΠΩΣ ΚΡΕΜΑΣΑΝ 5 ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ. ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ AGROSCHANNEL.

Eικόνες που προσβάλλουν το "ανθρώπινο είδος". Το βίντεο έφτασε στο Agroschannel από τη φιλοζωική οργάνωση της Σητείας στην Κρήτη. Στις 14 του μήνα τα μέλη της ομάδας δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα μας λέει η Πρόεδρος κ. Παπαδάκη Μαρία και πήγαν σε ένα αγρόκτημα ένα χιλιόμετρο έξω από τη πόλη. Το θέαμα φρικτό , 4 σκυλιά σκυλιά κρεμασμένα , σε μια ελιά, και ένα ακόμη σκυλί ΄΄κρεμασμένο΄΄ απέναντι. Αποφασίσαμε να δείξουμε τις εικόνες χωρίς επεξεργασία, γιατί αυτό είναι "ανθρώπινο έργo".

Εικόνες που σοκάρουν και ντροπιάζουν την λέξη άνθρωπος. Οι κτηνίατροι που πήγαν στο σημείο είπαν ότι τα τέσσερα σκυλιά κρεμάστηκαν με τέτοιο τρόπο που αρχικά πατούσαν στο έδαφος και άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από 8 ώρες. Η αστυνομία έκανε μήνυση κατά αγνώστων, ενώ τα μέλη της Οργάνωσης κάνουν έκκληση μέσω του Agroschannel, όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να ενημερώσει τη φιλοζωική οργάνωση, αλλά και το Αστυνομικό τμήμα.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ .

Όταν σε μια χώρα μπορούν να κυκλοφορούν τέτοια άτομα, μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας: ολόκληρος ο λαός φταίει!!! Αρρωσταίνει!
Και δεν θεραπεύεται με ανατριχίλες και δήθεν αποτροπιασμούς...
Και αφήστε το δήθεν άλλοθι "εδώ πεθαίνουν και άνθρωποι...".
Γιατί κι αυτοί εξαιτίας των ανθρώπων πεθαίνουν!!! Ξυπνήστε!
Φανερώστε τους αν τους γνωρίζετε!
Ο κόσμος πρέπει να καθαρίζει από τα καθάρματα!
Αύριο θα συμβεί και σ΄ εσάς!

4 σχόλια:

katerina είπε...

Αυτά τα καθάρματα είναι δολοφόνοι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν το ίδιο και σε συνανθρώπους τους.Δυστυχώς δεν ελπίζω να βρεθούν.. βέβαια έχω πληροφορηθεί λόγω της δουλειάς μου ότι το βίντεο κάνει ήδη τον γύρω του κόσμου...οι Ελληνες δεν αγαπάμε τα ζώα αλλά ούτε και τους ανθρώπους άς σταματήσω τώρα γιατί νευρίασα και θαπω άσχημα.

D.Angel είπε...

Μακάρι να βρεθούν και να τιμωρηθούν χωρίς κανένα έλεος τα τομάρια!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

σοκάρομαι κάθε φορά που συνειδητοποιώ τι είναι ικανός να κάνει κάποιος δε του αρμόζει ο όρος άνθρωπος, άβυσσος η ψυχή

Unknown είπε...

η κρητη ωρες ώρες σε απογοητεύει..με τους κομπλεξικούς...που έχει..και μην μου πει δεν το έκαναν δικοί μας αλλά ξένοι...γιατι πλανάστε πλάνη οικτρά......βοήθεια βρεεεεεε...έλεος ρε κομπλεξάρες .....μαλακοχώστες....

πω με κάνατε χάλια