Νόμισες ότι τα είδες όλα;

Για δες και τα ανενεργά αδελφάκια μου: Μια σουρλουλού, Αλλοπαρμένη

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Αναμένω τη δική σας γνώμη

Εδώ και αρκετό καιρό διατηρώ τρία blogs που δεν έχουν ιδιαίτερη επισκεψιμότητα, αλλά έχουν θετικά σχόλια. Έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω το κέφι μου και ταυτόχρονα να μοιράζομαι μαζί σας τις απόψεις και την τρέλα μου ως Παλαβιάρα.

Σήμερα, αποφάσισα να διατηρήσω μόνο ένα από τα τρία και σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε σ’ αυτήν την απόφαση. Πείτε μου πιο προτιμάτε και εγώ θα το κάνω.

Ευχαριστώ και σας εύχομαι να περνάτε όμορφα. Αναμένω τα σχόλιά σας και στα 3 blogs:

Mια Σουρλουλού

Μια Παλαβιάρα, μα τι Παλαβιάρα

Αλλοπαρμένη

3 σχόλια:

Αθηναίος είπε...

Να σου πω το "παλαβιάρα"
είναι στο πνεύμα της εποχής.
Έχεις πέννα μη το βάζεις κάτω.
Γράφε όπως σου΄ρχετε.
Μέσα θα είσαι.

Παλαβιάρα είπε...

Αθηναίε, σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου. Χαίρομαι που ακούω κάτι τέτοιο από σένα και με τιμάς και μόνο που με παρακολουθείς! Οι προτιμήσεις δείχνουν ότι προηγείται η Σουρλουλού, αλλά μάλλον θα βάζω προς το παρόν και στα 3 την ίδια ανάρτηση. Καλό σου βράδυ :)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα παλαβιαρα τα bloks σου ειναι κ τα τρια καλα ο λογος που ενω ειναι δημοφιλη δεν εχουν την επισκεψιμοτητα που θα ηθελες ειναι γιατι δεν ειχες κατι να παρουσιασεις χανοσουν λοιπον κατανοω οτι δεν μπορεις να εχεις κ τα τρια blog καλο το δημοψηφισμα αλλα η τελικη αποφαση ειναι δικη σου κ επειδη πρεπει να πω την γνωμη μου μ'αρεσει η Σουρλουλου' φιλια ΤΑΝΙΑ!!!!