Νόμισες ότι τα είδες όλα;

Για δες και τα ανενεργά αδελφάκια μου: Μια σουρλουλού, Αλλοπαρμένη

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

7 κινήσεις για να τρελαθεί μαζί σας!

Ξέρεις πως σε θέλει. Ξέρεις ότι σε βρίσκει ελκυστική. Κι όμως, δεν έχετε πετύχει ακόμα την απόλυτη ηδονή, το σεξ που σου μένει αξέχαστο, το ζωώδες και παθιασμένο έρωτα που όλο ακούς και όλο δεν βλέπεις. Υπάρχουν μερικές απλές κινήσεις που θα τον ανάψουν στη στιγμή και δεν θα σε αφήνει να φύγεις από το κρεβάτι! Δοκίμασέ τες και δεν θα χάσεις...

Κίνηση πρώτη: Θα μοσχομυρίζεις
Την επόμενη φορά που θα τον περιμένεις στο σπίτι μετά τη δουλειά, κάντου μια έκπληξη και περίμενέ τον λουσμένη με το νέο σου άρωμα και την αντίστοιχη λοσιόν σώματος. Η νέα μυρωδιά θα ξυπνήσει τις αισθήσεις του και τα ζωώδη ένστικτά του. Φυσικά, δεν χρειάζεται να του πεις κάτι εσύ. Άφησέ τον να μαντέψει και όλο αυτό το μυστήριο θα λειτουργήσει αφροδισιακά υπέρ σου.

Κίνηση δεύτερη: άσε να μάθει για τις κατακτήσεις σου
Θα πρέπει βέβαια όλα να γίνουν τυχαία. Εσύ δεν πρέπει ούτε να προκαλέσεις το θαυμασμό, ούτε να τον κάνεις να ζηλέψει. Για παράδειγμα μπορείς τυχαία να αναφέρεις τον κύριο στο σούπερ μάρκετ που σε φλέρταρε θαυμάζοντας τα ωραία σου τα μάτια. Ε δεν μπορεί, θα θαυμάσει και ο καλός σου τα μάτια σου και όχι μόνο!

Κίνηση τρίτη: μοιράσου μαζί του τις φαντασιώσεις σου

Την επόμενη φορά που θα είστε στα προκαταρκτικά, άρχισε να του διηγείσαι μία από τις φαντασιώσεις που έχεις χωρίς να στο έχει ζητήσει. Το ενδιαφέρον θα τον ανάψει και είναι πολύ πιθανό να κάνετε τη φαντασίωση πραγματικότητα επί τόπου.

Κίνηση τέταρτη: δείξε το ενδιαφέρον σου για κάποιον σέξι ηθοποιό
Αφού αποφασίσετε πως θα δείτε ταινία στο σπίτι, διάλεξε την ταινία με την αγαπημένη σου ερωτική σκηνή και τον ακόμα πιο αγαπημένο σου ηθοποιό να επιδίδεται σε αυτήν. Τυχαία και καθώς την παρακολουθείτε, άρχισε να πετάς μερικά αχ και βαχ και τόνισε πως ο εν λόγω ηθοποιός είναι ο μοναδικός άντρας που θα πήγαινες μαζί του εκτός από τον αγαπημένο σου. Πριν να το καταλάβεις, θα σε έχει βάλει κάτω και θα αναβιώνετε την συγκεκριμένη ερωτική σκηνή.

Κίνηση πέμπτη: κάντον να σε λαχταρίσει
Χρησιμοποίησε την τεχνική ''σταμάτα ? ξεκίνα''. Ενώ είστε έξω, άρχισε να τον χαϊδεύεις και να τον φιλάς δίνοντας την εντύπωση πως θέλεις κάτι παραπάνω. Αν σου πει να πάτε σπίτι, πες ότι θέλεις να μείνεις λίγο ακόμα έξω. Αφού φτάσετε σπίτι, και ξεκινήσει το ερωτικό παιχνίδι, φτάστον στα όριά του προτού προχωρήσετε παραπέρα. Έτσι, θα αυξήσεις τη λαχτάρα να σε κάνει δική του που είναι το απόλυτο σεξοδιεγερτικό τρικ.

Κίνηση έκτη: φάτε μάτια ψάρια
Δεν χρειάζεται να του πεις ''σε θέλω, έλα να το κάνουμε, με φτιάχνεις'' για να τον ανάψεις. Οι άντρες είναι όντα που εμπιστεύονται πολύ την εικόνα και όσο πιο θελκτική γίνεις στα μάτια του, τόσο καλύτερα θα περάσεις στην αγκαλιά του. Απόψε κιόλας, φόρα τα πιο καυτά σου εσώρουχα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα μικρό κοντό φορεματάκι που θα του κόψει την ανάσα. Κι αν σου αντισταθεί να μας το πεις.

Κίνηση έβδομη: δείξε το πόσο σε ανάβει κι εκείνος
Δεν χρειάζεται να προσποιηθείς ότι σου αρέσουν όσα κάνει. Αν όμως πραγματικά σε φτιάχνει με τα κόλπα του, δείξτο έμπρακτα. Φωνές, βρώμικα λόγια, βογγητά και ότι άλλο σου αρέσει. Ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί όλοι οι άντρες την βρίσκουν με τις ταινίες πορνό; Εκεί βρίσκουν ωραίες και θελκτικές γυναίκες που κάνουν θόρυβο, πολύ θόρυβο και δείχνουν το πόσο ευχαριστιούνται αυτό που γίνεται στο κρεβάτι. Ευκαιρία να γίνεις η δική του πορνοστάρ.

Προσοχή μην τον ''σβήσεις''
· Μην στέκεσαι σαν κολόνα με τα πόδια ανοιχτά και περιμένεις να γίνουν όλα από δική του πρωτοβουλία.
· Μην κάνεις απότομες και άγαρμπες κινήσεις που μπορεί να τον τραυματίσουν. Τα δαγκώματα στην ευαίσθητη περιοχή του δεν περιλαμβάνονται στο ζωώδες σεξ, αλλά στα ατυχήματα του ΚΑΤ.
· Μην ασχολείσαι μόνο με το πέος του. Δείξε το ίδιο ενδιαφέρον για όλες τις ερωτογενείς ζώνες του κορμιού του.
· Μην τον κόβεις για να πας τουαλέτα. Φρόντισε να έχεις κάνει από πριν την ανάγκη σου γιατί μέχρι να επιστρέψεις κάποιος θα έχει ''πέσει''. womenonly.gr

Όλες μας κρύβουμε μέσα μας και μια Σάρον Στόουν του Βασικού Ενστίκτου. Προσωπικά εγώ αυτοσχεδιάζω, γιατί με τους κανόνες δεν τα πάω καλά... Βάλτε μια sexy μουσική υπόκρουση και ότι βρέξει ας κατεβάσει! Καλή μας τύχη φιλενάδες!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@παλαβιαρα κ ολες οι υπολοιπες κατα την ταπεινη προσωπικη μου αποψη κανονες οσον αφορα το sex δεν υπαρχουν αλλες λιγο αλλες πολυ το εχουμε μεσα μας οχι οτι το κειμενο δεν ειναι προ τη σωστη κατευθυνση πρεπει παντα να ειμαστε σε ....ετοιμοτητα κ να αφηνουμε τη φαντασια μας ελευθερη ....

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. Τανια

Unknown είπε...

πολύ ωραίες και χρήσιμες συμβουλές.....αλλά χρειάζεται και μυαλό....μια φορά τυχερός αυτός που θα πέσει πάνω σε μια γυναίκα που θα του κάνει κάτι παρόμοιο....νάσαι καλά ...πέρνα όμορφα

Παλαβιάρα είπε...

Γεια χαρά Τάνια και Homemade.
Παιδιά θα σας μαλώσω, γιατί δεν με διαβάζετε μέχρι το τέλος! lol

Έγραψα ότι εγώ δεν εφαρμόζω κανένα κανόνα, παρά μόνο αυτοσχεδιάζω και ότι βρέξει ας κατεβάσει! Και δόξα το Θεό καλά τα πάμε ;-)

Έχετε δίκιο! Αρκεί να υπάρχει φαντασία. Άραγε θα πάρουμε και κει βραβείο σαν του Σκρουτζάκου;;; χα χα

Unknown είπε...

εγώ έγραψα μάλλον τι θα ήθελα...χαχαχα..νάσαι καλά πολύ καλό....ομπρέλα παίρνεις μαζί.σου
καλή σου εβδομάδα....

MOLEMOU είπε...

SE POIO SXOLEIO KANEIS MA8HMA NA ER8O NA MA8O KAI GOTA UPOLOIPA XA XA-KALHMERA POLI KALA KAI AS EINAI PALABA ALLA 8A MOU PEIS PALABIARA EIMAI TI I8ELES NA GRAPSO

Vasiliki Rimpa είπε...

Χρήσιμες οι συμβουλές σου...να μυρίζεις ..ΕΣΥ ...και να τον ξετρελλάνεις με το να του δείχνεις απόλυτο ενδιαφέρον ...επί της ουσίας όμως κυρίαρχος του παιχνιδιού να παραμένεις εσύ !

φιλάκια μου αρέσει...στο μέλλον θα πούμε περισσότερα

Ανώνυμος είπε...

paidia mhn ksexname kai to squirt...h apoluth ydonh...ean kapios antras sunidhtopoihmenos to kataferei fernei thn gunaika sto anwtato skalopati ths ydonhs..mazi me alla fusika prokatartika...tsekarete ligaki tadra yoga :)

Ανώνυμος είπε...

Κι ενα πολυ καθυστερημενο σχολιο
..Σε οτι αφορα τις"συμβουλες" και ιδιαιτερα στην προτροπη της ενδυμασιας με ψιλοτακουνα πεδιλα και μινι φουστα δεν προκειται να πετυχει αν η κοπελα/γυναικα που το προσπαθησει δεν κσνει πρωτα λιγη δουλεια με το σωμα της...Υστερα σχολιαζοντας το παραπανω σχολιο με το squirt θα διαφωνησω ως προς το τοσο εντονο αποτελεσμα.Σιγουρα ειναι ενα πρωτογνωρο ειδος οργασμου για τη γυναικα και μια σιγουρια στον αντρα οτι εκεινη ολοκληρωσε.Και στα 2 σχολια μου χωρανε πολυ περισσοτερες σκεψεις ομως δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να μονοπωλησω ενα ηδη παλιο θεμα.
(Ενας αντρας)